Als geboren en getogen Brabantse was destijds de verhuizing naar Rotterdam in verband met mijn studie een ware cultuurshock. Nadat ik mijn studie had afgerond, wilde ik er niet meer weg.

Het schadevergoedingsrecht heeft mijn bijzondere belangstelling. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de verzekeringsbranche, werd mijn enthousiasme gewekt voor personenschadezaken. Met name het feit dat het om mensen gaat spreekt mij heel erg aan.

Bij Maarten Tromp Advocaten kan ik met hart en ziel met dit soort zaken aan de slag. Mijn luisterend oor, mijn doorzettingsvermogen en mijn enthousiasme komen daarbij goed van pas.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met theater-, cabaret- en musicalvoorstellingen. Ik lees graag een goed boek en ik hou van lekker eten. Ook wat dat laatste betreft voel ik mij bij Maarten Tromp Advocaten helemaal thuis.

Maarten Tromp Advocaten
  • Maarten Tromp
  • Eva Spijkerman
  • Madelon van Weert
  • Gerda Voerman

Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers LSA - Vereniging van Letselschade Advocaten ASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade The American Association for Justice
Werkgroep Artsen Advocaten LSA Kieswijzer

Twitter  Twitter
LinkedIn  LinkedIn
LinkedIn  Mijn CV


Mr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers Werkgroep Artsen Advocaten
Bio  Mijn CV

   Printvriendelijke versie
 This site in English


Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.