Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij prijzen ons gelukkig met veel tevreden cliënten en relaties. Hieronder treft u een bloemlezing van enkele relaties.

“Alweer 25 jaar ben jij nu advocaat (in de personenschade!). Wij hebben elkaar leren kennen in mijn "Zürich-tijd". Ik vond jou meteen een aimabel mens. Erg betrokken met mensen. Al een tijdje zijn wij elkaar uit het oog verloren, maar niet uit mijn herinneringen aan jou. Blijf zoals je bent, aardig en betrokken. Op naar de volgende 25 jaar!”

delen op LinkedIn deel op facebook

Fred van Deelen


 

“Behalve heel veel andere prachtige dingen, is Maarten Tromp voor mij de personificatie van innemendheid, gekoppeld aan wijsheid en doorzettingsvermogen, allen eigenschappen om de kern van de zaak te kunnen doorgronden.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Berenice Noordam, Portretschilder


 

“Integriteit, initiatiefrijk, daadkracht, vakkundig, altruïstisch en een groot empathisch vermogen zijn woorden die Maarten Tromp definiëren. Een ieder die op zoek is naar een uitstekende letselschadeadvocaat en/of mediator, doet er verstandig aan hem als eerste te raadplegen omdat hun belangen bij hem in veilige handen zijn.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Phil Kleingeld


 

“Maarten is een professionele advocaat die de doelen en belangen van zijn cliënten met veel toewijding nastreeft. Met veel plezier en enthousiasme heb ik drie fantastische maanden beleefd op zijn kantoor. Door zijn kundige en persoonlijke begeleiding heb ik veel geleerd en een goed beeld van het advocatenvak gekregen.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Willianne Aschman-Bel


 

“Mr Maarten Tromp has proved himself to be an extremely hardworking, straightforward and efficient cross - border colleague. He is hardworking, innovative and with a lively and imaginative approach to law and business. He is a dependable partner and colleague in all aspects of legal business and also has the virtue of possessing a wicked sense of humour! I have no hesitation in recommending him highly as a lawyer and as a potential business partner to you.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Angus Logan, advocaat te Edinburgh


 

“Maarten koppelt intelligentie en diep juridisch inzicht aan veel lef en een enorm doorzettingsvermogen. Hij is een perfectionist in de goede zin van het woord.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Hielke Sybesma


 

“Gerben heb ik leren kennen als een gedreven en doelgerichte jurist, die zeer gestructureerd werkt. Hij is van nature een prima communicator, met een breed scala aan interesses en in staat om zich dingen snel eigen te maken. Daarnaast heeft hij een gezond relativeringsvermogen, wat de samenwerking met hem plezierig en ontspannen maakte.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Jasper van der Veer


 

“Gerben is iemand die zich snel de materie eigen weet te maken en tot de kern kan door dringen. Als jurist kenmerkt hij zich door een bijzonder goed gevoel voor de verhoudingen tussen partijen en beschikt hij over een uitgebreide mensenkennis.”

delen op LinkedIn deel op facebook

Remco van Zuijlen


 

“Gerben toonde zich een betrokken, gedreven, leergierige, mensgerichte en sympathieke deelnemer aan de opleiding Middel tot Zwaar letsel die hij met vlag en wimpel afrondde. Hij is bereid zich kwetsbaar en plezierig op te stellen, maar zal wanneer de situatie daarom vraagt met kracht optreden wanneer de belangen die hij verdedigt daarom vragen. Kortom: een vakman!”

delen op LinkedIn deel op facebook

Gerrit Hulsbergen


 
Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English