Maarten Tromp Advocaten is gespecialiseerd in personenschade. Wij treden voornamelijk op voor slachtoffers. Onze aanpak kenmerkt zich door een menselijke benadering. Wij streven naar perfectie. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook in de communicatie met alle betrokken personen en instanties.


Persoonlijke begeleiding

Slachtoffers kunnen het gevoel krijgen dat zij van het kastje naar de muur worden gestuurd. Graag zijn wij een vertrouwenspersoon die het slachtoffer met raad en daad bijstaat. Wij leveren maatwerk. Om de kosten hoeft men het niet te laten. Die vormen namelijk een onderdeel van de schade, welke de aansprakelijke verzekeraar in principe moet vergoeden.Wie zijn wij?

Maarten Tromp Advocaten is een kantoor met oog voor detail. Wij zijn gevestigd in het World Trade Center te Rotterdam en werken (inter)nationaal.

Alle advocaten zijn (kandidaat-)lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Ook zijn zij lid van het Platform Experts Personenschade (PEP). Voorts zijn twee advocaten aangesloten bij The Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Maarten Tromp Advocaten
  • Maarten Tromp
  • Eva Spijkerman
  • Madelon van Weert
  • Gerda Voerman

Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers LSA - Vereniging van Letselschade Advocaten ASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade The American Association for Justice
Werkgroep Artsen Advocaten LSA Kieswijzer

Twitter  Twitter
LinkedIn  LinkedIn
LinkedIn  Mijn CV


Mr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers Werkgroep Artsen Advocaten
Bio  Mijn CV

   Printvriendelijke versie
 This site in English


Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.