Als geboren en getogen Brabantse was de verhuizing naar Rotterdam enkele jaren geleden voor mij een werkelijke cultuurshock. Het rustige Brabant heb ik vanwege mijn studie ingeruild voor het grote en vooral levendige Rotterdam. Nu ik mijn studie heb afgerond wil ik er niet meer weg.

Het schadevergoedingsrecht heeft mijn bijzondere belangstelling. Daarom heb ik de Master Aansprakelijkheid en Verzekering gevolgd. Ook heb ik werkervaring opgedaan in de verzekeringsbranche. Zodoende weet ik hoe verzekeraars en andere grote partijen omgaan met de afwikkeling van diverse soorten schades. Daartussen zaten ook letselschadezaken. Die zaken hebben mijn enthousiasme gewekt. Met name het feit dat het om mensen gaat spreekt mij heel erg aan. Bij Maarten Tromp Advocaten krijg ik nu de mogelijkheid om met hart en ziel met dit soort zaken verder aan de slag te gaan. Mijn luisterend oor, mijn doorzettingsvermogen en mijn enthousiasme komen daarbij goed van pas.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met theater-, cabaret- en musicalvoorstellingen. Ik lees graag een goed boek en ik hou van lekker eten. Ook wat dat laatste betreft voel ik mij bij Maarten Tromp Advocaten helemaal thuis.

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English