Vanaf 1977 ben ik al werkzaam als advocaat. Dat is een mooi beroep. Het verschaft mij veel arbeidsvreugde. Graag ga ik daarom nog een aantal jaren door.

Na mijn studie aan de Erasmus universiteit Rotterdam ben ik begonnen met een zogenaamde algemene praktijk. Gaandeweg behandelde ik echter steeds meer letselschadezaken. In dat soort zaken treed ik uitsluitend en alleen op voor het slachtoffer. Vanaf 1989 ben ik lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA). De vereiste Grotius opleiding Personenschade heb ik cum laude gehaald. Daarnaast ben ik lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA) en van de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (PEOPIL).

Binnen Maarten Tromp Advocaten voel ik mij helemaal thuis.

In mijn vrije tijd drink ik graag een goed glas wijn. Om de calorieŽn de baas te blijven, loop ik een paar keer per week hard. En verder doe ik aan toerskiŽn.

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English