Ons kantoor houdt zich bezig met Aansprakelijkheid & Verzekeringen in het algemeen en met Personenschade in het bijzonder. Voor alles wat met aansprakelijkheid, schade of verzekeringen te maken heeft kan men bij ons terecht. Voorts kan men bij Maarten Tromp Advocaten terecht voor mediation.

Verzekeringen: Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Automobilisten kunnen ook personenschade oplopen ten gevolge van eenzijdige ongelukken. Er is dan geen aansprakelijke derde aan te wijzen waarop de schade kan worden verhaald. Als er een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) is afgesloten, kan de schade mogelijk onder die polis worden verhaald. De omvang van het verhaalbare bedrag is afhankelijk van de polisvoorwaarden en de omvang van de betaalde premie.

Dekking bestaat voor de bevoegde bestuurder en voor de overige bevoegde inzittenden. Joyriders, dieven en passagiers die zonder toestemming meerijden, zijn dus niet verzekerd.

Als er geen SVI is afgesloten, dan kan de personenschade van de bestuurder niet worden verhaald. De bestuurder valt bij eenzijdige ongevallen dus buiten de boot. De schade van de overige inzittenden is dan gedekt onder de WAM-verzekering van het voertuig waarin zij zaten.

Maarten Tromp Advocaten
  • John van der Wouden, advocaat
  • Maarten Tromp, advocaat
  • Eva Spijkerman, advocaat
  • Jordy Knaap, juridisch mededewerker
  • Madelon van Weert, secretaresse
  • Gerda Voerman, secretaresse
  • Louise van Garderen, secretaresse

Maarten Tromp Advocaten Postbus 30131,
3001 DC Rotterdam

Tel.  010 - 205 66 10
Fax. 010 - 205 53 25
secretariaat(at)maartentromp.nl


Mr John van der Wouden
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenLSA KieswijzerMr Maarten Tromp
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersLSA - Vereniging van Letselschade AdvocatenWerkgroep Artsen AdvocatenASP - De vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van PersonenschadeLSA KieswijzerMr Eva Spijkerman
Peopil - Pan European Organisation of Personal Injury LawyersWerkgroep Artsen Advocaten
Alle werkzaamheden worden verricht op grond van een overeenkomst van opdracht met Maarten Tromp Advocaten BV.

 This site in English